2016. augusztus 22-26. Első nap

2016. augusztus 22-26. Első nap

2016. augusztus 22-26. Első nap 1024 683 Katamarán Suli

Az augusztus 20. napja eltelt – és ahogy az a Balaton partján ilyenkor lenni szokott, az idő is elszomorodott. De nem kell elkeseredni, az új hétfő új Katamarán Sulit hozott a csemetéink életébe.

A reggel számunkra korán kezdődött, hiszen hétfőn akad némi adminisztratív teendő is a megszokott feladatokon túl. Miután egymásra találtunk a heti srácokkal, érzékeny búcsút vettünk a szülőktől, majd kölcsönösen megismerkedtünk egymással. Kiderült, hogy az aktuális kis katamarán falka elkötelezett sportág rajongó, nem mellesleg az olasz konyhát részesíti előnybe. Menetrend szerint érkezett a tízórai is, mely ma kakaós csiga képében tűnt el a pocakokban.

A reggelit levezető csocsó és ping-pong után a tettek, – akarom mondani – az oktatás területére léptünk. Áttekintettük a katamarán felépítését, felszereltségét, illetve némi video segítséggel a többtestű karrier lehetőségek is felvillantottuk.

A Hajógyári Kikötő étterme most is, mint minden eddigi Katamarán Suli táborban hozta a kiváló formáját. Ebédre gulyáslevest kaptunk, melyet kakaós és lekváros palacsinta követett. Lássuk be, ez azért remek belépő a gyermeki ízlésvilágba.

Ebéd után sem engedett a másodfokú viharjelzésből hatóság, és ezen az sem segített, hogy közben folyamatosan szakadt az eső. A komoly lehűlésre való tekintettel lemondtunk az első napi úszás és borulás próbáról, helyette Reni szabadtéri mozgásművészetén osztozhattunk. Le a kalappal a csapat lelkesedése előtt, szemerkélő eső ide vagy oda, lelkesen vettek részt a reggeli tornapótló testmozgáson.

Természetesen a csomó ismeretek sem maradhattak ki a vitorlázásmentes nap programjából. Igyekeztünk nem csak megtanulni a négy alap csomót, de aki már állt is vizsga szinten, az be is mutathatta a képességit. Büszke lehetek a nebulókra, nem állunk rosszul csomó terén sem.

Az esti értékelés előtt még befaltuk az uzsonna banánt némi fagyival, majd nyugovóra tértünk.

Kép: Liszi Renáta

http://yogaartphoto.com

https://www.facebook.com/renata.liszi?fref=ts

Szöveg: Rozsda

 

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!