BBIS – osztálykirándulás – első nap

BBIS – osztálykirándulás – első nap

BBIS – osztálykirándulás – első nap 1024 683 Katamarán Suli

A Budapest British International Academy harmincegy diákja rendben, pontosan megérkezett délben a Hajógyári Kikötőbe. Az utazás és a nagy meleg fáradalmait rögtön egy ebéddel pihentük ki: hideg gyümölcsleves és rántott hús volt rizzsel a menü. Ebéd után kölcsönös bemutatkozással kezdtünk, majd tisztáztuk a kikötői szabályokat és áttekintettük a heti programot is.

Miután a kikötőt is bejártuk, hogy megtudjuk, hol, mit találunk, végre fürdőruhát (és mentőmellényt) öltöttünk és bevetettük magunkat a vízbe! A nyári hőségben jól esett az úszkálás, de a közelgő szürke felhőket látva már sejtettük, hogy nem sokáig marad a napsütés. Még száguldoztunk egy sort a motorcsónakokkal, – amit persze a gyerekek is nagyon élveztek – majd még épp időben partra szálltunk.

Száraz ruhát vettünk, hogy még egy kis elméleti oktatással zárjuk a napot, ám időközben lecsapott a vihar. Tihany egészen eltűnt, az ég beborult, villámlott és dörgött, a gyerekek legnagyobb csodálatára! A vihart szerencsére szárazon, biztonságban átvészeltük, bár az elméleti oktatásról némiképp elterelte figyelmünket. Az éhes gyereksereg ekkor már uzsonnát követelt, úgyhogy átvonultunk az étterembe, hogy gyümölcssalátát és dinnyét együnk. Jóllakottan osztoztunk a kerékpárokon, hogy még a következő viharzóna előtt hazaérjen a banda. Spoiler veszély: nem sikerült nekik…

De a többit majd holnap!

Foto: Liszi Renáta

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!