BBIS – osztálykirándulás – második nap

BBIS – osztálykirándulás – második nap

BBIS – osztálykirándulás – második nap 1024 683 Katamarán Suli

A második nap is élmény dúsan telt a Budapest British International Academy osztálykirándulásán!

Miután reggel a gyerekek megérkeztek biciklivel a kikötőbe, a tegnapi elméleti tudás megszerzése után a gyakorlatban is átnéztük a hajókat. Megtanultuk a parton, hogy kell őket felszerelni és hogyan kell egy fordulási manővert végrehajtani: a tapasztaltabb gyerekek már nagyon ügyesen mozogtak a fedélzeten. Ezután a tízórai virsliből gyűjtöttünk energiát a vízre szállásra.

A borús időjárás és a másodfokú viharjelzés miatt a kikötőben maradtunk és három hajót, két katamaránt és egy egytestű hajót vittünk ki, hogy gyakoroljuk a borulást. Miután mindenki borult egyet, kifáradt és vizes lett, kijöttünk a partra ebédelni. Frankfurti leves és zöldborsófőzelék fasírttal volt a menü.

Tele hassal nem megyünk vízbe, – úgyhogy volt egy kis szabadjáték, majd úszóversenyt és SUP versenyt rendeztünk, amin csokit lehetett nyerni! Ezután, mivel ma annyit nem sütött a nap, úgyhogy nem maradtunk sokat a vízben, inkább száraz ruhát vettünk és még játszottunk pár ipiapacsot. Az uzsonnát már nagyon vártuk és nem csalódtunk: csoki öntetes tejberizst kaptunk! A nap utolsó meglepetéseként ma bicikli helyett motoros hajóval vittük haza a gyerekeket.

foto: Liszi Renáta

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!