Köszönet nektek!

Köszönet nektek!

Köszönet nektek! 1024 681 Katamarán Suli

Fantasztikus szezon ért véget a Katamarán Suliban idén is. Mi sem természetesebb, mint hogy lezárva az idei évadot, pár gondolat erejéig méltatjuk az eseményeket, és felidézzük, miért is sikerült ez ilyen hangulatosra.

Ez már a második szezon volt, mikor is a Katamarán Suliban lelkes nebulók ismerkedtek meg a vitorlázás szépségeivel. Akiknek már volt korábbi tapasztalata a sportággal, azok kicsit hamarabb érezték meg a több testen való hajózás finomságait. Ám talán kijelenthetjük, hogy a teljesen kezdő szintről induló tanulóink sem unatkoztak, és maradtak élmények nélkül a nálunk töltött idő alatt. Volt, hogy áztunk fáztunk, és viharos szélben is vitorláztunk. Megesett, hogy hét ágra sütött a Nap, alig lengedezett a szellő, és mi a felfújható állatokkal is szórakoztattuk magunkat.

Bárhogy is szervezték az időjósok, a jó hangulat, a biztonságos környezet és a finom falatok állandó szereplői voltak a Katamarán Suli hétköznapjainak. Nagyon hálás vagyok, természetesen elsődlegesen a szülőknek, hogy bíztak bennük, hogy elhitték, nálunk jó kezekben lesznek a gyermekeik.

Szeretném megköszönni tanoncainknak a lelkesedést, a kitartást és a szorgalmat, amit a Katamarán Suliban töltött idő alatt tanúsítottatok. Felejthetetlen pillanatokat szereztetek nekünk is, és a visszajelzések alapján úgy tapasztaltuk, ti sem éreztétek rosszul magatokat velünk. Külön örömmel tölt el, hogy sikeresen kialakult egy „kemény mag” akik nem érték be a nyári vitorlázással és ősszel is csatlakoztak az edzésekhez. Igaz, kicsit későn vágtunk bele, de remélem, a lelkesedés a télen nem hagy alább, és tavasszal újra találkozunk.

Ha az elismeréseknél tartunk, nem maradhatnak el azok a csapattársaim sem, akik nélkül nem jöhetett volna létre az idei kalandunk. Lássuk először a lányokat: Luca, Haji, Léna és Reni, nektek köszönhetően a szakmaiság mellett a női gondoskodás is jelent volt a hétköznapjainkban, köszönöm. A pasiknak is jár a hála: Boti, Balu, Sümi, Attila, Lovacska, Zacsi korrekt munkát végeztetek, igazán rendben volt a szezon, köszönet érte.

Nem lenne teljes a kép, ha nem említenénk meg a Hajógyári Kikötő csapatát. Ők azok, akik nem csak helyet biztosítottak számunkra, de a kiváló éttermi szolgáltatásoknak köszönhetően folyamatosan megtöltötték a pocakokat – nagyon hálásak vagyunk érte.

A tél komoly tervezéssel zajlik, hiszen annak ellenére, hogy a hajókat elpakoltuk, az élet nem állhat le. Szeretnék tovább bővíteni a hajóparkot, elképzeléseink szerint nagyobb, tizenhat lábas katamaránokkal. Ezekkel már az igazán nagyra nőtt srácaink éppen úgy hajózhatnak, mint a 80 kilogramm alatti társaik. Persze ha a lelkesedés kitart, nem csak a hajók, de a táboros hetek számát is növeljük, és amint azt már korábban jeleztem, az arra érdemeseknek már tavasszal lehetőséget biztosítunk az edzésekre.

Még egyszer köszönöm nektek a lehetőséget, a lelkesedést, bízom benne, hogy hamarosan minél több szereplővel újra személyesen találkozunk.

Rozsda

 

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!