Katamarán Suli tábor 2022. augusztus 22-26. harmadik nap

Katamarán Suli tábor 2022. augusztus 22-26. harmadik nap

Katamarán Suli tábor 2022. augusztus 22-26. harmadik nap 2000 1059 Katamarán Suli

Szerda – A középső nap

Mindenki egyre hamarabb alszik el állítólag – és vélelmezem, hogy ezzel ma sem lesz gond.

Délelőtt friss szél volt így csak úgy suhantak a hajók fel-alá. A srácok egyre jobban vitorláznak, egyre magabiztosabbak a manőverek, és a hajóvezetések is. Ma ismét túráztunk egy nagyot, egészen a 4 méteresig. (Almádi nyugati széle), majd a Fűzfői -öböl bejáratáig. A tapasztaltabb hajón előkerült már egy gennaker is.

Ebédnél Arnold születésnapjára meglepetés torta csomag érkezett, így azt hiszem ma a desszert vittel a pálmát a krumpli leves, és a rántott csirke előtt.

A délutáni vitorlázásra sem állt el a szél szerencsére, annak ellenére, hogy az időjósok ezt jelezték. Mi ismét kellemes szélben körözhettünk a kis pályánkon. A Nacra versenyzők edzése színesítette a bójakerüléseket így a srácok testközelből nézhették milyen is egy igazi versenyhajó. Ők holnaptól még többen lesznek így a látványosság sem marad el majd.

Délután 3 óra felé kissé felgyorsul a Fehérvár felől érkező zivatar, így hamarabb indultunk ki a partra. Szerencsére pont a nap végi értékelés után csapott ránk a viharos szél, így azt kell, hogy mondjuk, – az időzítésünk bizony remek volt.

Holnap friss erőként a Team Kaáli csapat taktikusa, Gabó érkezik, és Lovival együtt a Katamarán Suli Nacra 15 utánpótlás tehetségeket is bevonják a jóba.

A hangulat fokozódik, a kalandok folytatódnak.

Szöveg: Lovi
Fotó: Nyerges Tanárnő

#KatamaránSuli
#Topaz12
#Nacra15
#TeamKaáli
#Balatonalmádi

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!