2016. augusztus 1-5. Első nap

2016. augusztus 1-5. Első nap

2016. augusztus 1-5. Első nap 1024 681 Katamarán Suli

Új hét, új nebulók, új kihívások a Katamarán Suliban. Csak a hangulat, a megszokott színvonal nem változott semmit, az bizony állandó, és ezt tükrözi a jelentkezők létszáma is.

A hétfő hajnali eső kifejezetten jót tett az oktatóterem és a környezet hőmérsékletének, és ebből fakadóan a szélnek is. Reggel korán megismerkedtünk az eheti kalandorokkal és szüleikkel, majd a pazar Hajógyári Kikötő feltérképezése következett. Bemutatkozott a Pannon Sails kutyus is a csapatnak, és persze a kert zöldségének felelőse Burka úr sem maradhatott ki a bemutatóból. Ja, és ha hétfő, akkor bizony kakaós csiga a reggeli, nem volt ez másként ma sem.

Ezt követően egyből a tettek mezekére léptünk, és áttekintettük a csapat felkészültségi szintjét. Hála a Magyar Vitorlás Szövetséggel közösen kidolgozott több szintű oktatási tematikának, és persze remek erőforrásainknak, egy időben is tudunk kezelni különböző tudásszintű tanulókat. A délelőtti szakmai ismereteket ma gulyásleves és sajtos tejfölös lángos zárta. Étvágyra és az ízesítésre nem volt panasz. A friss északnyugati szél roppant vonzóan fújt, így hat hajót két motorossal azonnal vízre is tettünk a srácainkat. Természetesen a sportág iránt frissen érkezett rajongók csak óvatosan közelítettek a vízhez és a kis katamaránokhoz, míg a képzett kollégák már a bőszeles vitorlával is vigéckedtek. Igazi ajándék nap volt, soha rosszabb Katamarán Suli kezdést.

Délután a hagyományainknak megfelelően szépen elpakoltunk, jól megbeszéltük a nap eseményeit, majd kölcsönösen értékeltünk.

Kép és szöveg: Rozsda

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!