BBIS – osztálykirándulás – harmadik nap

BBIS – osztálykirándulás – harmadik nap

BBIS – osztálykirándulás – harmadik nap 1024 683 Katamarán Suli

Végre tökéletesen tiszta ég fogadott minket, amikor megérkeztünk a BBIS osztálykirándulás harmadik napján a kikötőbe. Reggel motoroshajókkal mentünk át a gyerekekért Tihanyba és ha már benne ültünk, száguldoztunk vele egy sort a Hajógyári-öbölben, amit a gyerekek ismét nagyon élveztek.

Tízórai előtt még gyorsan elkezdtük összeszerelni a hajókat, hogy evés után rögtön mehessünk a vízre. Friss, meleg croissant kaptunk az étteremben, ami nagyon finom volt! Ezután vitorlás felszerelést öltöttünk és vízre szálltunk három katamaránnal és öt egytestű hajóval. Két bóját kerülgettünk a vízen, amit a gyerekek nagyon ügyesen megoldottak. Segítségükre volt ebben Zacsi és Hajni, akik közvetlenül a vitorláshajókból tanították a kisebbeket. Kicsit késve, fél egykor érkeztünk meg ebédünkért az étterembe, ami burgonyakrémlevest takart, majd grillezett csirkét paradicsomszószos gnocchival. Ebéd után sziesztáztunk egy kicsit ipiapaccsal, majd ismét vízre tettük a hajókat és vitorláztunk egy nagyot.

Kiérve müzliszeletek és csokiszeletek vártak minket a parton, majd a gyerekek bebicikliztek Füredre, hogy megnézzék a várost.

Foto: Liszi Renáta

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!