BBIS – osztálykirándulás – negyedik nap

BBIS – osztálykirándulás – negyedik nap

BBIS – osztálykirándulás – negyedik nap 1024 683 Katamarán Suli

A BBIS osztálykirándulás utolsó napján, bátran állíthatom, minden gyermek álmát teljesítettük! Mivel csak fél nap állt rendelkezésünkre, ezért ebbe sűrítettünk bele minden programot.

Érkezés után megtanultunk pár csomót, minek révén a gyerkőcök csinos sárga vagy pink kötélkarkötőkkel gazdagodtak. A tízóraira kapott zöldséges rétes felejthető volt, de gyorsan reagáltunk a helyzetre egy nagy adag csokis croissanttal és túrós batyuval. Ezt a gyerekek már vízen fogyaszthatták el, mivel természetesen ott töltöttük az utolsó délelőttöt. Naná, hogy kivittünk mindent, ami volt: katamaránt, egytestűt, SUP-ot, motoroshajót, szóval mindenki megtalálta a számítását, mehetett, amin csak szeretne. Ennek a vegyes programnak sikere volt: az összes gyerek élvezte a vízi játékot, akár itt, akár ott voltak éppen. Lassan ebédidő lett, így kijöttünk a partra, száraz ruhát vettünk és a gyerekek átvehették a zöld Hajógyári Vitorlás Iskola táboros pólót is!

Ebéd előtt tartottuk a díjkiosztót, ahol mindenki névre szóló oklevelet, úszó kulcstartót és egy összerakható katamarán modellt kaptott eheti munkájuk elismeréseként. Ezután jött az ebéd: gulyásleves, krumplistészta és savanyú káposzta. Hogy stílusosan zárjuk a hetet, Tihanyba motoroshajóval vittük vissza őket.

Köszönjük, hogy itt voltatok és reméljük, jövőre újra találkozunk!

Foto: Liszi Renáta

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!