Go Boating! a Katamarán Suliban

Go Boating! a Katamarán Suliban

Go Boating! a Katamarán Suliban 1024 681 Katamarán Suli

A tavalyi első alkalomhoz hasonlóan idén június 9-én, csütörtökön is a Magyar Vitorlás Szövetség a Magyar Olimpiai Bizottság szakmai támogatásával, a Balatonon, Fertő-tavon, Velencei-tavon és az Orfűi-tavon, egyidőben 17 vitorlás egyesület részvételével szervezte meg a GO BOATING napot. Mivel ekkor a Katamarán Suli csapatának egy része a svájci tókerülő versenyen vett részt a Team Kékszalag színeiben, így nekünk június 23-a lett a nyílt napunk.

Ezen a neves napon a szövetség vitorlás iskolái – így a Katamarán Suli is – meghívták a vitorlázás iránt érdeklődő 9-14 éves fiúkat és lányokat, hogy bemutassák nekik sportágunkat, egyéb játékos programok kíséretében. Balatonfüreden a Hajógyári Kikötőben füredi, tihanyi, vászolyi és fővárosi gyermekek ismerkedhettek meg a többtestű vitorlázás rejtelmeivel. A szervezésben a Team Black Jack mellett a Tihanyi Hajós Egylet is aktív szerepet vállalt. Az érdeklődőket az időjárás is a kegyeibe fogadta, hiszen a szikrázó napsütés mellett mind délelőttre, mind délutánra jutott a gyenge, ám közel egyenletes déli-délnyugati szellőből. Míg a kikötőből való kihajózásban olykor még a pádlinak is jutott szerep, a kikötő előtti nyílt vízen már a vitorlák kerültek előtérbe. Az ismerkedés oly remekül sikerült, hogy a kis fekete bőszeles is előkerült a legények örömére.

A sikert a mosolyokkal és vidámsággal teli fényképek mellett mi sem bizonyítja jobban, mind a résztvevők eltökéltsége. Mind a felnőttek mind a gyermekek arra jutottak, hogy lehetőség szerint friss szélben is szerveznek egy hasonló alkalmat.

Legyen kívánságuk szerint.

További képek galériánkban!

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!