Katamarán Suli Július 10-17 ötödik nap

Katamarán Suli Július 10-17 ötödik nap

Katamarán Suli Július 10-17 ötödik nap 1024 681 Katamarán Suli

Vizsgák, szülői bemutató és fantasztikus hangulatú díjkiosztó fért bele a Katamarán Suli heti táborának utolsó napjába.

Elérkezett a hét utolsó napja is, mely a Katamarán Suliban különös jelentőséggel bír. Ekkor mutatják be a tanítványaink a tanultakat a szüleiknek, illetve le is vizsgáznak a héten elsajátított ismeretekből. Mivel remek idő volt, reggel úszással kezdtünk, melyhez Hajni vízi lazító gyakorlatai társultak. Ezt követte az úszóverseny, majd a szárítkozást követően a tízórai virslis formációban. Csak halkan mondom, nem kell hot dog néven működtetni, – ha éhes a gyerek, megeszi kenyérrel is.

A délelőtt a maradék vizsgák lebonyolításával telt. Meteo ismeretek, a négy alapvető csomó maradt mára, hiszen a hajó felszerelés, vízből mentés, fordulás és perdülés már a tegnapi viharos időben bemutatásra került. A siker biztos tudatában mentünk ebédelni, ma gulyáslevest kaptunk, amit mákos tészta követett. Ugye nem meglepő, de ez is elfogyott.

Pici pihit követően felszereltünk és kimentünk a vízre. Mire kiértünk a strandra, már a kíváncsi szülők is ott várták szemük fényét. Kíváncsian kémlelték, mit tanultunk a héten. A szellő kivételesen alig lengedezett, így közkívánatra evezéssel kiegészített strand regattát tartottunk, melyet szabadon választott gyakorlatok követtek. Akadt, aki úszó stéggel kedveskedett a szüleinek, mások borulással hívták fel magukra a figyelmet.  Persze a kemény mag mára is tartogatott meglepetéseket, kis híján az egyik kis katamaránt öt csibész együttes erővel majdnem eltüntette a víz színe alá. Ám résen voltunk, és megoldottuk a kétség kívül látványos jelenetet. Természetesen motorcsónak túra a szülőknek is járt, majd a bemutató végeztével elcsomagoltuk a mini bárkákat.

Ahogy vitorlázó berkeken illik, a díjkiosztóra felöltöttük a Black Jack csapat színeiben pompázó Katamarán Suli pólókat, és méltattuk a heti aktivitásokat. Ezen a héten, két tudásszinten oktattunk, és ennek megfelelően ismertük el a nebulóink ismereteit is. Az oklevél mellől nem maradhatott el a Katamarán Suli makett sem, melyet nagy mosollyal vettek át a csemetéink.

Köszönet jár a szülőknek a belénk fektetett bizalomért, a tanulóinknak a kitartó munkáért és az örök optimizmusért. Hálásak vagyunk a Hajógyári Kikötő személyzetének a suli kompatibilis infrastruktúráért, és természetesen köszönöm Hajninak és Zacsinak a heti odaadó gondoskodást.

Szöveg és fotó: Rozsda

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!