Katamarán Suli 2024. június 24-28. – haladó (nagykamasz) harmadik nap

Katamarán Suli 2024. június 24-28. – haladó (nagykamasz) harmadik nap

Katamarán Suli 2024. június 24-28. – haladó (nagykamasz) harmadik nap 1800 1197 Katamarán Suli

Harmadik nap – Relax szerda

A hét közepén járunk, épp itt volt az ideje egy nyugisabb napnak, hogy ülepedjen az eddigi megszerzett tudás. A reggeli frissítő úszást követően kicsit átmozgattuk magunkat a parton majd közkívánatra labdajátékkal folytattuk. A Katamarán Suliban nagy hangsúlyt fektetünk a felszereléseink megbecsülésére így átbeszéltük , hogy tudunk jobban vigyázni a hajókra, vitorlákra és közösen megjavítottunk egy sérült genakkert is. Végül vízre szálltunk, kiegészülve a 4-es számú nosztalgia 12.es topazzal, nyilván mindent a srácok kedvéért. Ha megérdemlik…

A szelünk sajnos ma is hamar elfogyott de a játékkedv újra győzedelmeskedett így evezőverseny vette kezdetét, majd egy laza naphoz illően motoros bandázással folytattuk. A hasunk ezúttal is időben jelezte az ebédidőt, ráadásul ma meglepetés várt minket a parton! Boti anyukája desszerttel kedveskedett a csapatnak, ezúton is nagyon köszönjük a finomabbnál finomabb süteményeket!

Közben kora délutánra lekúszott a zivatar így a másodfokú viharjelzés okán a parton fejlesztettük koncentrációnkat játékos egyensúlygyakorlatokkal majd motorossal indultunk viharlesre. Végül átbeszéltünk pár alapvető illemszabályt és extra fagyi kíséretében kiértékeltük, hogy ez egy jóleső laza nap volt.

#KatamaránSuli
#TeamKaáli
#NacraFalka
#Balatonalmádi

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!