Katamarán Suli 2024. június 24-28. – haladó (nagykamasz) második nap

Katamarán Suli 2024. június 24-28. – haladó (nagykamasz) második nap

Katamarán Suli 2024. június 24-28. – haladó (nagykamasz) második nap 1800 1307 Katamarán Suli

Második nap – A kidobós kedd

Reggel egy frissítő úszással ébresztettük fel a Katamarán Suli legénységét és leányságát majd egy kidobó játszma vette kezdetét ami olyan jól sikerült, hogy tovább vittük magunkkal a vízre. De erről majd később…

Miután a Katamarán Suli táborosai mellé ma megérkezett a Nacra Falka is gyorsan átbeszéltük a közös menetrendet – többek között a sólyán való dugók elkerülése okán is – és vízre is szálltunk mielőtt a délelőtti gyenge szelünk teljesen elfogyott volna. Épp még elkaptuk a végét így egy félszeles pályán kezdtük a gyakorlást a szél kifulladásáig majd átvette a helyet a felhőtlen játék. A reggeli nagysikerű kidobós ezúttal vitorlás kidobóssá alakult ahol a hajók torpedó játékhoz hasonlatosan dobták ki egymást. Szerencsére azért nem süllyedt el senki. A délelőtt hamar elrepült es korgó gyomorral tértünk vissza a partra ahol belakmároztuk az ebédet, a zöldséglevestől a csirkecombig mindent ami jól esett.

Egy rövid csendespihenő után felfrissítettük a csomótudásunkat majd az MVSZ 2 szint gyakorlatait átbeszélve újra vízre szálltunk. Ezúttal kicsit több szélnek örülhettünk így a félszeles pályát kibővítettük egy cirkáló bójával és előkerültek a bőszeles vitorlák is. Végül egy nap végi csobbanással búcsúztunk mára a víztől de csak a holnapi viszontlátásig.

#KatamaránSuli
#TeamKaáli
#NacraFalka
#Balatonalmádi

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!