Katamarán Suli 2024. június 24-28. – haladó (nagykamasz) első nap

Katamarán Suli 2024. június 24-28. – haladó (nagykamasz) első nap

Katamarán Suli 2024. június 24-28. – haladó (nagykamasz) első nap 1800 1140 Katamarán Suli

Az első nap – Lelkes szeles kezdés

Elkezdődött – reggel még a Team Kaáli daruzással foglalatoskodtunk, lezárandó az Ezüst szalag programot, de másik szemünk már a heti nebulókon volt. Hiszen a héten megkezdődött a Katamarán Suli táboros szezon is, épp a haladó – nagykamasz társulattal.

Nagyon felkészült, igen jó összetételű utánpótlás csapat jött össze az Aradi Hajni vezette táboros hétre. Reggel az ismerkedést követően tízóraiztunk, majd az elméletek áttekintését követően úszás próba következett. Ettől nem tudunk eltekinteni, épp úgy élesben teszteljük, mint a borulás- felállítás készséget. Mindenki remek úszástudásról tett tanúbizonyságot – nem volt nehéz, van egy fél póló csapatunk. Felszereltük a bárkákat, kiosztottuk a biztonsági felszereléseket és upsz, már el is jött az ebéd idő. Mára daragaluska leves érkezett, rántott sertés szelet, hasábburgonya társaságában – ez bizony mind eltűnt a gyermeki pocakokban.

Némi „csendespihenőt” követően felszereltünk és a friss, olykor 8-10 csomós északi szélben kihajóztunk. Áttekintettük az alap manővereket, a motoroshoz állást, a játékos vízből mentést és huss, máris a fűzfői öbölben találtuk magunkat. Itt a frissülés hatására előkerültek a bőszeles vitorlák, bizonytandó, hogy haladó csapattal van dolgunk. A haza úton letudtuk a borulás visszaállítás gyakorlatot is, majd az értékelést követően zártuk az első napunkat.

#KatamaránSuli
#TeamKaáli
#NacraFalka
#Balatonalmádi

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!