Katamarán Suli 2024. június 24-28. – haladó (nagykamasz) ötödik nap

Katamarán Suli 2024. június 24-28. – haladó (nagykamasz) ötödik nap

Katamarán Suli 2024. június 24-28. – haladó (nagykamasz) ötödik nap 1800 1045 Katamarán Suli

Péntek – ajándék szél

Máris elérkezett a Katamarán Suli idei első táborának zárónapja! A reggeli játékos torna után úsztunk egyet és már szereltük a hajókat, mert megérkezni látszott az utolsó napi ajándékszelünk! Végre újra pályán tudtunk vitorlázni, majd egy motoros követéssel zárkóztattuk fel a csapatot, ahol még egyszer tudatosítottuk mindenkiben az útjogokat, mára már egyértelmű sikerrel!

Ezt követően a fantasztikus tolató képességéről is tanúbizonyságot tett minden hajó majd nem maradt más hátra, mint az örömvitorlázás! Nem volt kérdés, hogy ezek után minden elfogyott az ebédből, ma karalábéleves és sertéscsíkok rizzsel landolt a pocakokban.

Míg megpihent a banda közkívánatra belekukkantottunk egy kis forma1be, fő a változatosság cimszóval Az időjárás délután is kegyes volt hozzánk. Miután elvonult a zivatar és lekerült a másodfokú viharjelzés már indultunk is újra a vízre, hogy hagyományainkhoz híven szülői bemutatóval koronázzuk a hetet. A hangulat a tefőfokára hágott a lelkes szülők közreműködésével, végül visszatértünk a partra és búcsúzóul átadtuk minden Katamarán Suli táborosának a jól megérdemelt és sikeresen teljesített MVZS 2 szintű tudásukról szóló oklevelüket, természetesen apró ajándékaink kíséretében. Mindenki egy Katamarán Suli pólóval és karkötővel térhetett haza, valamint egyik kis tanítványunk, Zsombi, kiemelkedő heti teljesítményét egy extra katamarán legóval jutalmaztuk.

Fantasztikus hetet zártunk, sok-sok tudással és élménnyel gazdagodtunk, külön köszönjük Rozsdának az egész heti támogatását, valamint a Nacra Falka edzőinek, Flórának, Gabónak és Lovinak hogy segítették a közös munkát!

Visszavárunk mindenkit!

A Katamarán Suli csapata: Gréti, Anna, Szandi és Hajni

#KatamaránSuli
#TeamKaáli
#NacraFalka
#Balatonalmádi

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!