Katamarán Suli haladó (nagykamasz) tábor 2023. június 19-23. első nap

Katamarán Suli haladó (nagykamasz) tábor 2023. június 19-23. első nap

Katamarán Suli haladó (nagykamasz) tábor 2023. június 19-23. első nap 1600 1065 Katamarán Suli

Ez a pillanat is elérkezett!
2023 első Katamarán Suli tábora!

Ám most nem is akárhogy, egy haladó nagykamasz táborral indítunk, akik közé azért keveredett
pár kakukk tojás is

A szokásos ismerkedés, kikötő bejárás után nem is jöhetett más mint a szokásos úszás próbánk, ami máskor jól szokott esni a fiatal szervezetnek, most azonban még szokatlanul későn melegedett a Balaton vize, így a délelőtti órákban még kissé hűvös volt a megmártózás. De hát nincs mit tenni, túl kell esni rajta.

A felmelegítő laza röplabda meccs után gyorsan áttekintetük az elméleti dolgokat, hiszen mindenki tudását érdemes felfrissíteni. Szerencsére nem voltak nagy fekete lyukak az elmékben így gyorsan tovább is léphettünk a hajó szerelésre és a ruhakiosztásra. Ebéd előtt még átfutottuk az MVSZ akkreditációs füzetét, hogy ki hogy is áll vele, és mit lehet még elérni, hiszen a srácok a tudásuknak megfelelő szintre kvalifikálhatják magukat a rendszeren belül.

Idén új helyről érkezik az ebédünk…szerencsére eddig abszolút pozitív a fogadtatás, nyilván minden nem lehet jó, de összeségében azt mondhatjuk elégedettek vagyunk. A mai nap húsleves és lasagne volt a menü…ki gondolná hogy utóbbi nem nyerte el mindenki tetszését. Sebaj.
Kicsi “csendes” pihenő után a délutáni etapban nekiláthattunk végre a vízi programunknak, ahol természetese mindenki bemutathatta a hajó borító és visszaállító tudományát. Ahogy az lenni szokott a kicsi szélben ezt többen, többször is megakarták próbálni, ezeknek a kéréseknek természetesen teret is engedünk. Nagyon picit breezeben tudtunk csak vitorlázni pár kört, szerencsére az látszik, hogy a srácok nem felejtettek el vitorlázni, sőt páran kifejezetten szépen csorogtak.

A héten folyamatosan melegszik az időjárás, reméljük azért lesz némi szelünk ahol mindenki megcsillogtathatja a tudását.

Holnap folytatjuk…

kép és szöveg: Lovi

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!