Katamarán Suli haladó (nagykamasz) tábor 2023. június 19-23. harmadik nap

Katamarán Suli haladó (nagykamasz) tábor 2023. június 19-23. harmadik nap

Katamarán Suli haladó (nagykamasz) tábor 2023. június 19-23. harmadik nap 960 1280 Katamarán Suli

Hááát, mit is mondhatnánk…

Reggel ismét szélcsendre érkeztünk. Ráadásul párás, fülledt fátyol felhős időre. Ha nincs nap akkor még kevesebb az esély ilyenkor a szélre. Ami fix az a reggeli torna amit ma Balázs tartott. Kis átmozgatás és freezebee NFL felébresztette a még alvó egyéneket.

Készre szereltük a hajókat, hogy ha netán érkezik némi szél akkor ugrásra készen várhassuk. A várakozás alatt részletesen átvettük az MVSZ II. -es szint tudnivalóit a pályáktól az alap szabályokig. Mire befejeztük érkezett egy kicsi szél így gyorsan vízre szálltunk. Ma már mindenki sokkal magabiztosabban körözött a háromszög pályán. Jobban mentek a cirkáló szakaszok és jól álltak a gennakerek, a gyenge szellő ellenére is. Partra érkezés előtt még belefért pár borulós fürdés is természetesen.

Ami biztos már az ebéddel kapcsolatban, hogy rengeteg az adag. Nem sajnálják tőlünk. Ma ízletes betyár levest ettünk, majd lecsós hússzeletet tarhonyával. Sajnos a teli pocakkal is hiába vártunk a szélre…ugyanaz a szélcsend uralta a vizet mint tegnap.

Egy levél sem rezdült, és a nap is égetett így sokan a vízben találtak menedéket. A röplabda már nagy sláger nálunk a hatalmas füves placcon…komoly vérre menő mérkőzések folynak folyamatosan. A naptól megnyomott fejeket ma nem terheltük több elméleti tudással, inkább motorosba pattantunk és a víz közepére kihajózva fürödtünk egy hatalmasat a felfújható állatok, matracok és hasonló színes kütyük társaságában. Nem maradt más mint a hajók leszerelése, értékelés és távozás.
Mivel mással zárhatnánk a beszámolót, minthogy reméljük holnap több szél lesz!

kép és szöveg: Lovi

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!