Katamarán Suli tábor 2021. augusztus 23-28. ötödik nap

Katamarán Suli tábor 2021. augusztus 23-28. ötödik nap

Katamarán Suli tábor 2021. augusztus 23-28. ötödik nap 2000 792 Katamarán Suli

Nos, hát ez a nap is elérkezett. Az idei utolsó tábor utolsó napja. Az égiek ugyan nem sirattak, de elég siralmas volt az időjárás reggel. 13-15 fok, borús idő, így nem tehettünk mást – végre Balázs is megdolgoztathatta a csapatot és levezényelte a reggeli tornát.

A kis kimelegedés után következhetett a hajó felszerelés bemutatása ahol minden csapat önállóan szereli fel a hajót (persze ez a hát többi napján is megy már), mi pedig leellenőrizzük. Természetesen mindenki sikerrel vette a feladatot. Nem maradt más hátra, mint vízre menni és utoljára öröm vitorlázni egy jót. Csak két dolog állt ellenünk, a szemerkélni kezdő eső és a széltelenség.

Sebaj, picit húztuk még az időt és az esőmentes perceket kihasználva gyorsan vízre is szálltunk, szerencsére a csapadék már nem tért vissza. Cserébe viszont szél sem sok akadt, de arra azért elég volt, hogy aki még nem mutatott meg minden feladatot, az ezt bepótolhassa. Természetesen itt sem akadt semmi probléma.

Irány a part, cél az ebéd. A gyümölcsleves vegyes fogadtatásban részesült azonban a rántott husit senki nem utasította vissza. Rövidebb csendes pihenő következett, hiszen utolsó nap mindig hamarabb szállunk vízre, hogy a szülői bemutatóra érkező felnőtteket már a vízen fogadhassuk. Ma 4 motorossal köröztünk a csapat körül, és a szülők közelebbről is megleshették csemetéik tudását. Segítségünkre volt ebben a folyamatosan feltámadó szél is, aminek segítségével végül remek kis “előadást” sikerült összehoznunk.

Volt rohanás, borulás mosolygás és sikítás – mind a Katamarán Suli alapvető elemei. Bezsebeltük a szülők elismerő pillantásait, majd visszatértünk a kikötőbe, a hajókat szépen elpakolni. Következhetett a díjkiosztónk, amihez szép katsulis pólót húztunk és mindenkit egyesével jutalmaztunk oklevéllel, karkötővel, kiskötéllel, és a tudásának megfelelő MVSZ akkreditációs füzetkével. Kiosztottuk a Lego fődíjunkat is amit Marci kapott aki talán az első aki két szintet teljesített egy táborban.

Végül nem maradt más hátra, mint a búcsú a srácoktól és az idei szezontól is.

Reméljük minden idei táborozónk kellemes emlékekkel, sok mosollyal és hasznos tudással tért haza!

Köszönjük, hogy velünk töltöttétek a nyarat és reméljük, hamarosan újra találkozhatunk.

Pacsi mindenkinek az oktatóktól:

Kati, Rozsda, Gabó, Marci, Balázs, Lovi

Fotó: Kati
Szöveg: Lovi

#KatamaránSuli
#TeamBlackJack
#Topaz16
#Topaz12

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!