Katamarán Suli tábor 2021. augusztus 23-28. negyedik nap

Katamarán Suli tábor 2021. augusztus 23-28. negyedik nap

Katamarán Suli tábor 2021. augusztus 23-28. negyedik nap 2000 1225 Katamarán Suli

Reggel ismét tartottunk egy bemelegítő tornát, hogy ellensúlyozzuk kicsit a levegő őszies hőmérsékletét. Gyors szerelés után alakítottunk picit a csapatokon és átbeszéltük az akkreditációs szintekhez tartozó feladatokat. Amiket aztán a vízre érkezve kissé elfelejtettünk mivel a kellemesnél kicsit nagyobb nyugati szél fogadott minket, a hozzá tartozó hullámzással. Ennek megvitorlázása remek feladatnak ígérkezett, de mindenki megbirkózott vele. Ugyan voltak borulások, és viszonylag hamar átfázott a banda, de helyt állt a csapat.

Hogy ne fagyjunk teljesen jégkockára, picit hamarabb érkeztünk vissza a kikötőbe. Hajók ki, átöltözés, jöhetett az ebéd. A frankfurti leves nem mindig érthető, mint gyerek táboros ebéd eleme, de rendszeresen felbukkan a menüben. Sebaj, a bolognai penne némileg egyensúlyozza az első fogás miatt keltett csalódottságot.

Ebédszünetben csomók bemutatásának és egyéb szórakoztató tevékenységeknek is hódoltunk. Lezsűriztük és jutalmaztuk a heti versköltő verseny legjobbjait, majd irány a víz. Szerencsére a szél veszített erejéből, így minden feladatunkat el tudtuk végezni. Akadt lehetőség a tolatások, vontázások, vízből mentés bemutatása. Nagyon kellemeset vitorláztunk a leálló szélben, és ahogy a fiatalok utaltak rá – kimaxoltuk a napot.

Leszerelés, öltözés, értékelés – a szokásos eseményekkel zártuk a csütörtököt. Holnap az utolsó nap következik. Hajószerelés ellenőrzés, élmény vitorlázás és délután a bemutató a szülőknek, aztán tábort bontunk, hiszen idén ez az utolsó Katamarán Suli.

Fotó: Kati
Szöveg: Lovi

#KatamaránSuli
#TeamBlackJack
#Topaz16
#Topaz12
#Nacra15

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!