Katamarán Suli tábor 2021. augusztus 9-13. ötödik nap

Katamarán Suli tábor 2021. augusztus 9-13. ötödik nap

Katamarán Suli tábor 2021. augusztus 9-13. ötödik nap 2000 1126 Katamarán Suli

Ma reggel friss keleti szél lengedezett, így a srácoknak lehetőségünk nyílt tudásuk további bővítésére. Nem volt igazán felhő az égen, mégis páran jelezték, hogy fáznak a 30 fokban. Vitorláztunk, borultunk, tanultunk, szórakoztunk. A nap végén értékeltük és jutalmaztuk a csemeték heti teljesítményeit, miután a szülők is megcsodálhatták a friss vitorlázópalánták képességeit.

Péntek reggelre a Katamarán Suli tanítványai már cseppet lefáradtak és így is érkeztek meg. Balázs reggeli ébresztő átmozgató gyakorlatokra késztette a srácokat, bízva abban, hogy lélekben is megérkeznek hozzánk. Felszereltük a kis katamaránokat, letesztelve azt, mennyire is önállóak ebben a jártasságban a gyerekek. Félszeles pályán vitorláztunk ma, majd kisebb túrába csaptunk Marci felvezetésével. Ezt egy pályaverseny követte, melyet a 16-osoknál Laura, Dani, Kristóf, Zorka illetve a 12-eseknél Máté és Domi nyert meg. A meglehetősen aktív délelőttöt követően az étkezésre helyeztük át a hangsúlyt. Az ebéd ma paradicsomleves, a második pedig mustáros-csirkés tészta volt. A csendes ebédszünetet pingponggal, focival töltöttük ki, az agyi munkát csökkentő szándékkal.

Délutánra szülői bemutatót terveztünk, és szerencsénkre ezt az időjárás is így gondolta, bár a szél nem volt kegyes, így a gyerkőcök csak azt tudták megmutatni szüleiknek, mire is képesek, ha megborul a katamarán. Szerény kósza pöff végül kegyes volt és néhányan meg tudtak indulni a komótos szélben.

A Katamarán Suli a Magyar Vitorlás Szövetség által akkreditált intézmény, és ennek keretein belül minősítjük is a tanítványainkat. Az oklevelek és a Katamarán Suli pólók mellett kiosztásra került a heti különdíjunk, egy Lego katamarán is, melyet Barbi nyert el, mivel megítélésünk szerint a héten ő fejlődött a legtöbbet önmagához képest.

Összességében remekül telt ez a hét is a Katamarán táborban, reméljük a legtöbben hamarosan visszatérnek hozzánk!
Mi jövő héten is itt leszünk!
🙂

Fotó: Kati
Szöveg: Gabó

#KatamaránSuli
#TeamBlackJack
#Topaz16
#Topaz12
#Nacra15

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!