Katamarán Suli tábor 2021. július 26-30. ötödik nap

Katamarán Suli tábor 2021. július 26-30. ötödik nap

Katamarán Suli tábor 2021. július 26-30. ötödik nap 2000 1096 Katamarán Suli

Sajnos ma csak kissé fújt a szél, de azért csak kivitorláztunk és még így is tudtuk tesztelni a srácok tudását. A nap végén pedig értékeltük, majd jutalmaztuk a csemeték heti teljesítményeit.

Péntek reggelre a Katamarán Suli tanítványai már cseppet lefáradtak és így is érkeztek ma reggel. Azért csak belecsaptunk a lecsóba: Balázs reggeli ébresztő átmozgató gyakorlatokra késztette a srácokat, bízva abban, hogy lélekben is megérkeznek hozzánk.

Felszereltük a kis katamaránokat, letesztelve azt, mennyire is önállóak ebben a jártasságban a gyerekek. Amikor vitorlázunk nincs felhő az égen, ezt már mindenki érzi a hét végére. Félszeles pályát tűztünk ma és előkerültek a kis színes labdák is, melyeket a vízbe szórva teszteltük tanítványaink képességeit a vízből mentés terén. Ezt egy rövid evezős verseny követte, enyhe szellős támogatásával.

A meglehetősen aktív délelőttöt követően az étkezésre helyeztük át a hangsúlyt. Az ebéd ma Frankfurti leves és szilvás gombóc volt. A csendes pihenőt pingponggal, focival, tollassal töltöttük ki.

Délutánra szülői bemutatót terveztünk és szerencsénkre az időjárás is támogatta ezt. A szél nem volt ugyan túl kegyes, ezért a gyerkőcök csak azt tudták megmutatni szüleiknek, mire is képesek, ha felborul a katamarán.

A Katamarán Suli a Magyar Vitorlás Szövetség által akkreditált intézmény, és ennek keretein belül minősítjük is a tanítványainkat. Az oklevelek, a Black Jack karkötők és a Katamarán Suli pólók mellett kiosztásra került a heti különdíjunk is. Ez egy Lego katamarán modell, melyet Fédra nyert el, mivel megítélésünk szerint a héten ő fejlődött a legtöbbet önmagához képest.

Összességében remekül telt ez a hét is a Katamarán táborban. Reméljük, hogy a legtöbben hamarosan visszatérnek hozzánk!

Fotó: Kati
Szöveg: Gabó

#KatamaránSuli
#TeamBlackJack
#Topaz16
#Topaz12
#Nacra15

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!