Katamarán Suli tábor 2022. július 18-22. ötödik nap

Katamarán Suli tábor 2022. július 18-22. ötödik nap

Katamarán Suli tábor 2022. július 18-22. ötödik nap 2000 1330 Katamarán Suli

Péntek – az utolsó nap a katamarán Suliban

Az utolsó nap reggele is eljött, és hosszú napok és éjszakák után nehezebben indult a nap néhány fiatalnak, amit Balázs kreatív fekvőtámaszokkal honorált.

A mai villámtempójú felszerelés után vízre is szálltunk, ahol először a felfújható állatok teherbírását teszteltük egy ugróversennyel a gomolyfelhők alatt. A két győztes ezúttal Nikita és Dia lett csodálatos szaltóikkal, bár a mezőny elég szoros volt.

Mivel remek szél érkezett, a genakkereket is elő tudtuk venni és gyakorolni, majd a komoly munka után fürdőzéssel lazítottunk, amit pedig újabb pályagyakorlatok követtek.

Az ebéd ma is elfogyott a tányérokról: frankfurti leves és sült csirke rizzsel, melyet Kati repertoárjából előkerülő utolsó napi jutalomfagyi és némi foci és pingpong követett szabadtéren.

Ez a hét is egy villanás alatt elrepült, és már itt is voltak a szülők, hogy élőben is megtekintsék, hogy vitorláznak a csemetéik. Szokásosan remekeltek a bemutatón.

Következhetett a díjkiosztónk, amihez szép katsulis pólót húztunk és mindenkit egyesével jutalmaztunk oklevéllel, karkötővel, és a tudásának megfelelő MVSZ akkreditációs füzetkével. Kiosztottuk a Lego fődíjunkat is („önmagához képest legtöbbet fejlődő tanuló”) amit Dani kapott. Gratulálunk neki!

Végül nem maradt más hátra, mint a szokásos ugrófotó elkészítése és a búcsú a srácoktól.

Reméljük, még találkozunk!

Szöveg: Nyerges tanárnő
Fotó: Nyerges tanárnő

#KatamaránSuli
#TeamKaáli
#Balatonalmádi

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!