Katamarán Suli tábor 2022. július 25-29. első nap

Katamarán Suli tábor 2022. július 25-29. első nap

Katamarán Suli tábor 2022. július 25-29. első nap 2000 1330 Katamarán Suli

A múlt heti tábor és a hétvégi Nacra verseny után ismét birtokba vettük a kikötőt, amit igyekszünk egyre lakályosabbá és funkcionálissá tenni. A táborozóknak és nekünk is folyamatosan alakul itt még az élet.

Majd két tucat fiatal érkezett reggel, akik már nem is annyira fiatalok Sok ismerős, régi arc követett minket az új bázisunkra is, köszönjük.

A szokásos reggeli eligazítás után elbúcsúztunk a szülőktől és rutinszerűen belevetettük magunkat a feladatokba. Ismerkedés, telep bejárás, felszerelés kiosztás majd a próba úszás következett. A hűsítő fürdő után következhetett a hajók felszerelés a nagy fűzfa árnyékában.

Ebédre borsóleves és rántott csirke volt a menü, nem nagyon okozott csalódást senkinek. Desszert gyanánt felvágtuk a hétvégéről megmaradt 10 kilós dinnyét, ami szintén jólesett a nebulóknak a melegben.

Délutánra nem maradt más, mint a vitorlázás elméleti alapok áttekintése es a borulás metodikájának átbeszélése… és végre vízre szálltunk.

A rekkenő hőségben és a kis breezben sikerült pár kör vitorlázni, és mindenki bemutatta a borulás tudományát. A frissítő víz persze ismét jól esett mindenkinek. Partra érkezés után meglepően gyorsan és jól ment az elpakolás, így következhetett a nap végi értékelés.

Ugyan az első nap mindig kicsit vontatott, de kihoztuk belőle a legtöbbet és minden mára tervezett feladatot elvégeztünk.

Folytatás holnap, az előrejelzések szerint már frissebb szélben.

Szöveg: Lovi
Fotó: Nyerges tanárnő

#KatamaránSuli
#TeamKaáli
#Balatonalmádi

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!