Katamarán Suli tábor 2022. július 25-29. második nap

Katamarán Suli tábor 2022. július 25-29. második nap

Katamarán Suli tábor 2022. július 25-29. második nap 2000 933 Katamarán Suli

Kedd – amikor kissé túl sok lett a vágyott szélből

Tegnap úgy búcsúztuk, hogy ma frissebb szél lesz. Hát lett, egy kicsit sok.

Mindenki időben érkezett így a reggeli zápor előtt megejtettük a reggeli tornát. Az eső érkezett a szél pedig időközben 20 csomó fölé erősödött, ami a másodfokú viharjelzéssel párosítva azt jelentette, hogy nem tudtunk vízre menni. Sajnos a meteorológia folyamatos erősödést jelezett így kénytelenek voltunk a délelőtt nagy részét a parton tölteni.

Tanultunk csomókat, átbeszéltük a hétfői nap hibáit, majd következhetett a (KSK) Katamarán Suli Kvíz, amit interaktív formában kellett megoldjanak a srácok. Az immár 44 kérdéses feladvány a legkülönfélébb kérdéseket tartalmazza, és ezt biztos tovább fogjuk még bővíteni.

Az ebédig belefért egy szabadfoglalkozás is, amiben focimeccs, távirányítós vitorlázás, ping-pong és pecázás szórakoztatta a megjelenteket.

Szerencsére az ebéd elfogyasztása után – ami sajtos tejfölös tészta képében érkezett – már nem kellett sokat várni már a szél csillapodására, így előkerülhettek a hajók. A három 16-os Topazt tettük vízre, rejtett oktatókkal a legénység soraiban, hiszen még mindig pörgött a viharjelzés és friss volt a szél. Persze amint kiértünk a vízre még kaptunk egy kis esőt, csak hogy mindent kipróbálhassunk, mielőtt legyengült a szél.

A motorosakból is cseréltünk srácokat, hogy mindenkinek legyen alkalma vitorlázni egy kicsit, így össze is jött egy kellemes másfél órás etap. Tettünk egy rövid túrát Almádi Füred felöli végéig. Megmutattuk magunkat az óriáskeréken utazóknak és a mólón kószáló turistáknak is. Partra érkezés után gyors elpakolás, értékelés, és uzsonna zárta a napot.

Holnap, – ha minden igaz – remek napos időnk lesz, kellemes nyugati széllel, nagyon várjuk!

Szöveg: Lovi
Fotó: Nyerges tanárnő

#KatamaránSuli
#TeamKaáli
#Balatonalmádi

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!