Katamarán Suli tábor 2022. július 25-29. negyedik nap

Katamarán Suli tábor 2022. július 25-29. negyedik nap

Katamarán Suli tábor 2022. július 25-29. negyedik nap 2000 1330 Katamarán Suli

Csütörtök – a kánikula negyedik napja

A tábor negyedik napát már mindenki megérzi, tanuló is oktató is. Hát még akkor, ha mindez igen meleg, mondhatni trópusi körülmények között zajlik. Sok fürdés ide, klimatizált oktatóterem oda, bizony érezzük a hetet.

A mai napon Lilit Gabó váltotta, aki a közelmúltan lett édesapa, és egyszerre két helyen áll helyt. Vele zajlott a mai, mondhatni már megszokott napunk. Reggeli frissítő torna, majd korai rapid hajó felszereléssel nyitottunk.

Ma is viszonylag korán próbáltunk kiérni, hiszen ismét reggeli keleti szellő fogadott minket. A kissé punnyadt csapatunkat ma túrázni vittük, nem szorítottuk bóják közé a bárkákat.

Délelőtt a fűzfői-öböl volt az úticél, ahol több kisebb kört is tettünk és az időközben déliesedő szélben remek gennakeres szakaszokat tudtunk vitorlázni. Szerencsére a hazacirkálás sem jelentett nagy gondot, elvégre haladó hetünk van – vagy mi.

Időben békésen partot értünk, ahol ebéd és csendes pihi következett.

Ma a fokhagyma krémleves és bolognai volt a menü, érhetően a második fogásnak volt nagyobb sikere.

Az ebéd utáni focimeccs ismét jól sikerült, bár a melegben már nem volt akkor küzdés, mint kedden – ez érthető.

A délutáni etapra újból túrázást szavaztak meg a srácok, így ismét messzebbre indultunk, azonban ezúttal Alsóörs felé kezdtünk cirkálni és onnan gennakereztünk vissza a kikötő elé. Üde színfolt volt a délutánban Luca és Lizi párosa akik megmutatták a többieknek, hogy is megy egy igazi nacra15-ös versenyhajó.

Zárásnak előkerültek a színes kislabdák amiket a motorosból kidobálva, a hajókkal kellett visszahozni, majd legvégül belefért még egy frissítő fürdés is.

Az elpakolás nagyon jól megy a társaságnak, tényleg öröm, hogy erre nem kell felesleges energiákat fecséreljünk és hasznosan megy az idő, ugyanígy a felszerelés is egyébként.

A holnapi záró napon a szülőket látjuk vendégül, elvileg a maihoz hasonló körülmények között.

Szöveg: Lovi
Fotó: Nyerges tanárnő

#KatamaránSuli
#TeamKaáli
#Balatonalmádi

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!