Katamarán Suli tábor 2022. július 25-29. ötödik nap

Katamarán Suli tábor 2022. július 25-29. ötödik nap

Katamarán Suli tábor 2022. július 25-29. ötödik nap 2000 893 Katamarán Suli

Péntek – a nap, amikor visszaadtuk a nebulókat a szülőknek

Most hogy így végig gondoljuk, a héten szinte 100%-ra bejött az időjárás jelentés. Ennek megfelelően ismét meleg nyári napra keltünk és gyülekeztünk új bázisunkon. Utolsó nap ide vagy oda azért némi reggeli torna kellett, de nem vittük túlzásba. Gyors megbeszélés, hiszen ma feszítettebb a napirendünk, lévén délután érkeznek a szülők.

A hajófelszerelést immáron csapatonként ellenőriztük, ez is a heti vizsgafeladatok egyike, de nyilván ez senkinek nem okozott gondot. Sajnos az előrejelzés nem sok jót ígért nekünk mára a szélből, azért kitűztük a pályánkat. A heti meleg és a szélcsendes idő már nyomot hagyott a srácokon és elég nehéz volt őket a feladatra ráhangolni. Csak pár kör jutott a pályán mielőtt a széltől végleg búcsút vettünk és frissítő fürdés, illetve a  gyorsasági vontázások után megcéloztuk a partot.

Kati egész heten lebegtette a palacsintát és lám, utolsó nap meg is érkezett, sokak örömére, a csirkeragu leves után. Befaltuk mindet.

A rövidebb sziesztában a focis bandával szépen körben állva ma röplabdáztunk inkább, mások az árnyékban hűsölve élvezték a zenét vagy egyéb elfoglaltságot találtak. Menetrend szerint délután 2-re vízre szálltunk és ott vártuk a szülőket, akiket a motorosokkal juttatunk célba, a csemetéik közelébe. A teljes szélcsendben sajnos csak a boruló és vontázó tudományunkat tudtuk bemutatni azt azonban sokszor megcsillogtattuk. Sok szülő is a hűsítő fürdő mellett döntött és a hajókhoz úszva üdvözölte a gyermekét.

A partra érkezve jöhetett az egész héten flottul zajló elpakolás majd a díjkiosztónk. Mindenki a tudásszintjének megfelelő oklevéllel és MVSZ kisfüzettel lett gazdagabb. Természetesen kiosztásra került eheti fődíjunk a Lego katamarán is, amit egy kishölgy, Emma kapott. Remek kis héten vagyunk túl egy igazi Katamarán Sulis kemény maggal, akik nagyon régóta választanak minket, és reméljük – jönnek még párszor.

Számunkra a srácok mosolyából az derült ki, hogy mindenki jól érezte magát, azonban el is fáradtak a kánikulai héten.

Örülünk, hogy velünk voltatok!

Köszönet a segítőknek, akik nélkül ez a tábor nem lett volna ilyen zökkenőmentes. De legfőképpen hála a szülőknek, akik a legféltettebb kincsüket bízták ránk egy hétre.

Szöveg: Lovi
Fotó: Nyerges tanárnő

#KatamaránSuli
#TeamKaáli
#Balatonalmádi

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!