Katamarán Suli 2024. június 24-28. – haladó (nagykamasz) negyedik nap

Katamarán Suli 2024. június 24-28. – haladó (nagykamasz) negyedik nap

Katamarán Suli 2024. június 24-28. – haladó (nagykamasz) negyedik nap 1800 1197 Katamarán Suli

Negyedik nap – a széltől elfele és felfele

Miután tegnap lightos napot tartottunk ma volt lendülete a csapatnak egy kis extra testmozgásra. Mindent is át mozgatva futottunk, nyújtottunk és úsztunk majd zenés strandröpivel hangolódtunk egy újabb gyenge széles napra. Utóbbi okán nem siettünk a vízre szállással inkább elmélyítettünk néhány alapvető versenyszabályt. Tisztáztuk a fedés fogalmát, a fedésben lévő hajók kötelezettségeit majd az útjogokat már a vízen gyakoroltuk amig engedte a szelünk. Végül egy borulós fürdőzéssel zártuk a délelőttöt. Ebédre lencsegulyást szolgált fel Anna és Gréti, melyet búbos csirke követett meg persze rizs. Ma sem maradt senki extra desszert nélkül, mert ebéd után kakaós csiga hegyek kerültek az asztalokra. Óriási köszönet és hála Boti anyukájának az újabb finomságokért, még a Nacra falka is kapott belőle.

Kora délutánra megmutatta magát a szél is így sietve indultunk vissza a vízre. Örömünket a másodfokú viharjelzés törte le amit, a vízirendőrök is megerősítettek. Nem volt mit tenni, kihajóztunk a kikötőbe és jöhetett a parti bandázás és a supos pancsolás!

Búcsú elött két nebulónkkal maradtunk egy kicsit a stégen, hiszen ahol Olivér és Nimród előre hozott sikeres MVSZ 2 vizsgát tett, melyhez ezúton is gratulálunk!

Holnap folytatjuk a kalandokat és bízunk még egy kis szélben…

#KatamaránSuli
#TeamKaáli
#NacraFalka
#Balatonalmádi

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!