2016. augusztus 1-5. Ötödik nap

2016. augusztus 1-5. Ötödik nap

2016. augusztus 1-5. Ötödik nap 1024 681 Katamarán Suli

Fantasztikus egy hét ért véget a mai nappal, hihetetlen szerencsés körülményekkel. Napsütés, szél, családtagok és rengeteg mosoly jellemezte a Katamarán Suli záró napot.

Az úgy kezdődött, – mondaná az egyik nebulónk, – hogy anya megjelent és tornát tartott. Na jó, ez így rendben is lenne, de ma már két anyuka tartotta a reggeli testedzést csemetéinknek. Alakult egy kemény mag, akik a nagyobbakból szerveződtek, és persze akkor kellett egy kicsi csipet csapat is, akik békésebb tempóban nevelgették az izomzatokat. Nem mondom, le a kalappal az anyukák előtt, remekül bírják a kiképzést.

Ezt követően – péntek révén – jutalom fürcsi következett a felfújható állatok társaságában. Bevallom életkor ide vagy oda, ez még mindig izgalomba hoz engem is. De ez így is van jól – szerintem. A túrós – meggyes csiga után befejeztük a gyakorlati vizsga mára maradt elemeit. Időjárást, szél felismerés, illetve az alap manőverek bemutatása következett. Nem vallottunk szégyen, szuper Bravo Boats motorcsónak tesztelést is megvalósítva, tiszta lelkiismerettel állhatunk a délutáni szülői bemutató elé.

Ebédre a gyermek slágert főzték a Hajógyári Kikötő remek munkatársai, nevezetesen rántott husit, ami már az ismerkedés során a slágerek közé iratkozott.  Ismét sikerült megdönteni az egy Katamarán Suli péntekén befalt adagokat, hiszen a korábbi 33 husis rekord mára negyven fölé szaladt. Nem is értem, hova fér beléjük, de letüntették, ez tény.

Az ebéd utáni Katamarán Sulis fellépésre minden eddiginél nagyobb létszámban érkeztek a szülők. Ja, és becsületükre legyen mondva, sokan vízi közlekedési eszközről is gondoskodtak maguknak, így folyamatosan testközelből láthatták tanulóinkat. Az elején jelek között akcióztunk, majd kimerészkedtünk Tihany elé és a kis fekete bőszeles vitorláinkat is megmutattunk a nagyérdemű közönségnek. Roppant csinos anyukák és erős apukák fejezték ki elismeréseiket a heti tanultak okán, ami mind a nebulóknak, mind az oktatói csapatbak igen jól esett.

Talán már nem is meglepetés, de a napot komoly értékeléssel zártuk.  Átadásra kerültek a Katamarán Suli pólók, oklevelek, és az arra érdemesek részére a Magyar Vitorlás Szövetséggel közös képesítést igazoló edzésnaplók is. Igazán megható táborzárás volt.

Szeretnék köszönetet mondani a Hajógyári Kikötő minden munkatársának, igazán jól gondoskodtak rólunk. És ne feledjük lelkes segítőinket, Aradi Hajnalka és Litkey Balmaz nélkül ez a hét nem lett volna ilyen emlékezetes. Nagyon hálás vagyok a csemetéknek, hogy ilyan kitartóak voltak a héten, és külön köszönet a szülőknek a felénk mutatott bizalomért.

Kép és szöveg: Rozsda

 

 

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!