2016. augusztus 8-12. Első nap

2016. augusztus 8-12. Első nap

2016. augusztus 8-12. Első nap 1024 681 Katamarán Suli

Eljött ismét a hétfő, mely új csemetéket hozott nekünk a Katamarán Suliba. Ezen a héten Léna és Sümi segít a nebulók fejlődésében, korábbi tapasztalataink szerint igen nagy sikerrel.

Hétfő reggel még az ismerkedés jegyében telt. A szülők megérkeztek a srácokkal, egyeztettük a menetrendet, elvégeztük a szükséges adminisztrációt, és átbeszéltük a játékszabályokat. Ezt követően remek kakaós csiga reggeli következett, melyet hűs limonádé kísért.

Délelőtt folyamán sikerült még az ebéd előtt áttekinteni a kis katamaránok felszerelésének rejtelmeit, illetve néhány hajót ki is próbáltunk közösen. Az ebéd ideje gyanúsan gyorsan jött el, így nem volt mit tenni, befaltuk a kiváló gulyáslevest, és a sajtos tejfölös lángost is. Ami megmaradt, az persze délutánra tettük el.

Ebéd után nincs is jobb foglalatosság, mint a gyenge nyári szellőben az összes katamaránnal Tihany környékén barangolni. Naná, hogy így tettünk, annak ellenére, hogy ez volt az első napunk – de nem bántuk meg. Mind az oktatók, mind a tanulók nagyon élvezték kalandot, mely kissé el is húzódott. Szerencsére a szülök megértően vártak csemetéikre, miközben a Katamarán Suliban szokásos napi értékelés zajlott.

Persze közben az uzsonna is megérkezett, banán és jégkrém tette még mosolygósabbá az amúgy is vidám első napunkat.

Kép és szöveg: Rozsda

 

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!