2016. Július 25-29. Harmadik nap

2016. Július 25-29. Harmadik nap

2016. Július 25-29. Harmadik nap 1540 1024 Katamarán Suli

Párás, kissé hűs, ámde mosolygós szerda virradt a Katamarán Suli tanulóira. Ahogy az már felénk lenni szokott, tornáztunk egy keveset Lucával, majd Boti meditációs percei következtek. Meglepően jól vették a mentális lazítást is a nebulóink. Persze úsztunk is, hiszen a Balatonon vagyunk kérem, és ez hozzá tartozik a reggeli felfrissüléshez. Akik letudták az elvárt távolságot, ismét jutalom ugrásban részesültek a Black Jack motorosból.

A Hajógyári Kikötő konyhájáról eddig is csupa jó véleménnyel voltunk, a mai pudingos csiga csak fokozta a kollektív elégedettséget. Mivel szerény körülményeket biztosított számunkra a délelőtti időjós, így fogtuk a növendékeinket és két motorossal meglátogattuk a Vitorlázeum intézményét a BYC szomszédságában. Az interaktív vitorlás múzeum kiváló lehetőség arra, hogy betekintést nyerjünk a hazai vitorlázás történetébe és a Kékszalag hősökébe. No és persze megtanuljuk közösen az alapvető csomókat. Mindez nem is lenne teljes a Kékszalag rekorder kétárbocos Fifty- Fifty meglátogatása nélkül – volt ámulás a srácaink körében.

Ebédre éppen vissza is értünk, őszibarack krémleves és rizibizivel tupírozott sült csirkecomb várt az éhes pocakokra. Jó szokásunk szerint a szieszta idejét csocso és ping-pong fűszerezte, majd sebesen felszereltünk. Áttekintettük a bőszeles vitorla használatának kellékeit, majd kisuhantunk a vízre. Sajnos a kezdeti frissülés egyre alább hagyott, és a viharjelzés ellenére sem érkezett meg a várt erősödés. Nem volt mit tenni, a szerdai házi versenyt evezős regattával pótoltuk, persze az értékes nyeremények nem maradhattak el.

A díjkiosztó közben a napot is értékeltük, majd a gyümölcskosár és a jégkrém majszolása közepette nyugovóra tértünk.

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!