Első nap

Első nap

Első nap 1540 1024 Katamarán Suli

Az első benyomást csak egyszer szerezhet az ember – és ez a mondás érvényes a Katamarán Sulit látogató nebulókra is. Az arcokon felsejlő mosolyokat elnézve talán ez most jól sikerült.
A reggeli bemutatkozást és a kikötő ismereti sétát követően torna majd úszástudás felmérés szerepelt a programban. Ezt követően kicsit pihegve, picit nedvesen, de jöhetett a jól megérdemelt tízórai. Fincsi ez a Hajógyár étterem kakaós csiga is, mind elfogyott. Némi elméleti ismeretet követően vízre tettünk az első számú Topaz 12 bárkát, és egyesével bemutatkoztunk neki. Szépen módszeresen mindenki elsajátította a Katamarán alapvető tulajdonságait, majd avató jelleggel fel is borítottuk. Elsőre nehezen ment, majd azért kiderült, minden táborozónak genetikai hajlama van a kis katamarán beborításához és felállításához – így ez lett a nap egyik csúcspontja. Naná, hogy az akció után könnyen csúszott az ebéd. Szieszta jelleggel csocsó és szökőkút pancsi következett.
A déli pihenőt újabb katamarán aktivitás követte, ugyan még csak egy hajóval, de már párosával tesztelték a tanoncok a cseppnyi bárkákat. Volt itt mosoly, izgalom egy talpon veretés és borulás, minden mi gyermek szívnek álma vágya lehet. Persze remek szórakozás volt ez nekünk is, felnőtteknek, oktatóknak – csak meg ne tudják a nebulók.

Szöveg, fotó: Rozsda

További képek ide kattintva, vagy a galériában elérhetők!

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!