BBIS osztálykirándulás – első nap

BBIS osztálykirándulás – első nap

BBIS osztálykirándulás – első nap 1600 869 Katamarán Suli

Délelőtt a 150 éves Balatonfüredi Yacht Clubban találkoztunk a csemetékkel. Először egymással majd tábor szabályaival ismerkedtünk meg. Ezek igen fontos szabályai a közös és sikeres programnak. Mire befejeztük eljött az ebéd ideje, amit a Vitorlás Étteremben fogyasztottunk el. A mai menü gyümölcsleves volt, melyet rántott husi és burgonyapüré kísért.

A nagy melegre való tekintettel a délutánt a vízben folytattuk. Minden tanulónk úszás tudását ellenőriztük a Balaton vízében. Miután ezt sikerrel teljesítették, jutalomból nyílt vízi fürdőzés várt rájuk, természetesen a Katamarán Suli nagy motorosából. Volt mosoly és sikongás a fedélzeten elég.

Partot érve megismerkedtünk a vitorlázás elméleti alapjaival és közösen felszereltünk két Optimist vitorlást is. Először csak óvatosan, majd egyre lelkesebben próbálták ki a vitorlázást a tanulóink. A délutáni uzsonna banán elfogyasztását követően a nap zárása következett. Közösen megbeszéltük, mi volt, ami tetszett a nap folyamán, és mi az, amit változtatni kellene. Az értékelést követőn vacsorával ért véget az első izgalmas napunk.

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!