Katamarán Suli 2018.07.30-08.03 Második nap

Katamarán Suli 2018.07.30-08.03 Második nap

Katamarán Suli 2018.07.30-08.03 Második nap 1600 667 Katamarán Suli

Remek hangulatban folytatódott a második napunk is, hiszen mára minden katamaránunk a vízre került. De lássuk csak szépen sorban az eseményeket.

A reggel jó hangulatban és szinte pontosan indult. A hőmérsékletre továbbra sem lehet panaszunk, forróság van parton és vízen egyaránt. Ennek szellemében reggeli bemelegítésként egyből úszó váltó versenyekkel indítottunk, ami nem csak a meleg elviselésében segített, de mentálisan is megérkeztek a nebulóink. A rapid száradás után jöhetett a tízórai, melyet ma sajtos pogácsa formájában habzsoltunk fel. Ezt követően áttekintettük a korábbi elméletet és felszereltük a mini katamaránokat. Mivel a nebulóink tudásszintje és elkötelezettsége nagyon rendben van, így az összes hajónkat bevetettük. Felszereltük az adóvevő egységeket és kihajóztunk. Pont annyi szelünk volt, hogy az ebéd előtt még tudtunk néhány félszeles gyakorlatot tenni, majd kihajóztunk. A vitorlások kivételét követően átlopakodtunk a Vitorlás Étterembe a mai menüért.

A minőségre ma sem lehetett panasz, kiváló zöldséglevessel vártak minket, amit ízletes pizza követett. Igény szerint laktóz és vegetáriánus változatban is elfogyaszthattuk az olasz csemegét. Biztos, hogy jó úton haladunk a táborban, mert egyre többet esznek a legkisebbek is. Közben persze oktatóink is képbe kerültek napjaink generációjának érdeklődési körével, párkapcsolati elképzeléseivel – nagyon vidám és persze tanulságos volt.

Ebéd után a nagy melegre való tekintettel további folyadék bevitel és árnyákos játékok kerültek terítékre. Majd a megérkező délkeleti szélben ismét vízre szálltunk a katamarán falkával. Ösztökélve fiataljaink vitorlázó kedvét, müzli szeletekkel honoráltuk a pályajeleket elsőnek elérő egységeket – bejött az ötlet. Közben persze folyamatosan itattuk, fürdettük a jövő vitorlázóit, hiszen a meleg kitartott egész napzártáig.

A napot jó szokásaink szerint értékeléssel egybe kötött uzsonnával zártuk. Mára gyümölcsöt kaptak a nebulóink, mi pedig hasznos gondolatokat a napi eseményekről.

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!