Katamarán Suli 2018.07.30-08.03 Negyedik nap

Katamarán Suli 2018.07.30-08.03 Negyedik nap

Katamarán Suli 2018.07.30-08.03 Negyedik nap 1539 1024 Katamarán Suli

Csütörtök volt az a nap a Katamarán Suliban, amikor is minden hajóra felkerült a bőszeles vitorla, amivel mind a pályán, mind a mini túrákon remekül közlekedtünk.

Jó szokásunk szerint reggel rövid megbeszéléssel majd átmozgató testgyakorlatokkal kezdtük a napot. Ma Lili súgott nekünk ebben és nagyon jól tette. Bár tudjuk, hogy nebulóink reggeliznek, ám biztos ami biztos, mi vízre szállás előtt még tízóraizunk egyet. Ma is így tettünk, meggyes frissensült mini pitéket ettünk a kihajózást megelőzően. Majd, mint aki jól végezte a dolgát, az összes mini katamaránnal vízre szálltunk.

Szerencsénk volt az időjárással, minimálisan talán kevésbé volt meleg, ellenben kellemes szelünk volt. Mentünk néhány pálya formációt, majd természetesen mini túrát is. Partot érést követőn félig leszereltünk és átvágtattunk a Vitorlás Étterembe ebédelni. A mai menü: magyaros karfiolleves volt, ráadásnak burgonyafőzelék fasírozottal. Mivel úgy éreztük, a délelőtti munkával kiérdemelte a csapat, jöhetett a jutalom fagyi is az étkezés után.

A kánikulára való tekintettel kettőig szabad, ám de árnyákos program szerepelt a napirendben, majd ismét kihajóztunk. A viharjelző rendszer másodfokú jelzésére való tekintettel csökkentett katamarán és növelt kísérő motoros létszámmal vágtunk neki a délutáni kalandoknak. A bőszeles vitorlák mellé már a trapézmellény is csatlakozott a haladó szinten, így igazán eseményekben gazdag órákat tölthettünk el együtt.

Ismét körberepült minket néhány vészjósló viharfelhő, de szerencsénkre csak a felhők alól kifutó szele ért el hozzánk. Nagyobb galibát nem jelentett, mint a folyamatos pályamódosítást. Sajnos ma is elérkezett a kihajózás és a leszerelés ideje, minden szépen rendben lezajlott. A már megszokott módon müzli és jégkrém társaságában értékelést adtunk egymásnak a napról, majd áttekintettük a pénteki programot. Délelőtt a függő vizsgatételeket tekintjük át, majd 14 órától sok szeretettel várjuk a szeretteinket a Katamarán Suli hagyományos pénteki szülői bemutatójára. Nos, ezek tudatában már nyugodtan vettünk búcsút lelkes tanítványainktól.

    Érdekelnek az új táborok, események?

    KÖVESS

    MINKET!

    Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
    Telefon : +36 30 555 91 69
    Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

    Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!