Katamarán Suli 2023. augusztus 21-25. anya-lánya tábor

Katamarán Suli 2023. augusztus 21-25. anya-lánya tábor

Katamarán Suli 2023. augusztus 21-25. anya-lánya tábor 2000 1500 Katamarán Suli

Minden szezonban az egyik legkedvesebb kalandunkkal zárjuk a nyarat, ez pedig nem más, mint az Anya – Lánya tábor. Nem volt ez másként idén sem.

Az Anya- Lánya tábor a Katamarán Suli egyedülálló kezdeményezése, melyet néhány lelkes anyuka hozott létre még 2018-ban. Talán nem meglepő, de az esetek nagy százalékában, az édesanyák azok, akik a nyári táborba reggel elviszik a csemetéjüket, este pedig hazafuvarozzák.

Naná, hogy megfordul a fejükben: – ha a gyermek egész nap katamaránozik, miért ne tehetnék meg együtt? A program azóta rendszeres eleme lett a Katamarán Suli nyári kalandjainak, persze néhány praktikus változással együtt. Jöhetnek édesanyákkal fiúgyermekek is, vagy lányok az édesapával, esetleg nem túl nagyméretű gyerekekből kettő is megfér a családi kalandozás fedélzetén. Vagy akár komplett családok is megismerkedhetnek együtt a kéttestű hajózás szépségeivel.

Augusztus utolsó hetében négy anyuka és gyermekeik választották a suli előtti feltöltődés a Team Kaáli kikötőt. Bátran kijelenthetjük, felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk, mind a felnőttek, mind a gyerekek.

Jövőre visszatérünk.

#KatamaránSuli
#AnyaLányaTábor
#TeamKaáli

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!