Katamarán Suli 2023. július 24-28. – haladó (kiskamasz) második nap

Katamarán Suli 2023. július 24-28. – haladó (kiskamasz) második nap

Katamarán Suli 2023. július 24-28. – haladó (kiskamasz) második nap 2000 1330 Katamarán Suli

A ma reggeli menü: Úszás, torna, vízre szállás… de sajnos hamar partra is kényszerültünk, hiszen amint másodfokú viharjelzés lép érvénybe, nem hajózhatunk. A remekül és gyorsan leszerelő és ponyvázó gyereksereget kárpótlásképpen motorcsónakos viharvadászat várta a Balaton hullámain Rozsda segítségével.

A száraz ruhába öltözés után gyorsan átismételtük a négy kötelező alapcsomót, amiből mindenki le is tette a kis vizsgáját – végtére is ez egy haladó tábor! A mai ebéd, hasonlóan a tegnapihoz meglepő gyorsasággal tűnt el, és mivel a héten több szülinapost is köszönhetünk (Grétit, Ádámot és a NacraIsten Kopit – akit saját bevallása szerint méltán nevezhetünk a hónap dolgozójának), Boti anyukájának jóvoltából egy kis sütivel ünnepelhettük őket.

Szélben továbbra sem volt hiány, gyorsan fel is öltöztünk és vízre szálltunk, a fodrozódó hullámokra. Az eső időnként meglátogatott minket, a borulást is gyakorolhatták néhányan, néha szándékosan, néha pedig…
Dicséret illet mindenkit (felnőttet és gyereket) a türelemért, amivel a hektikus időjárást viselték, nem volt mindig könnyű. Az izgalmakat és feszültségeket a partra érve még egy kissé esős időben elpakolással és Kati kincsesládájából előkerült jégkrémmel vezettük le.

A mindennapi értékelés sem maradhatott el, ami ma már csendesebben zajlott. Talán egy kis fáradtság vett erőt mindenkin? Holnap kiderül…. A kalandok folytatódnak!

Kép és szöveg: Nyerges tanárnő

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!