Katamarán Suli tábor 2020. augusztus 17-21. negyedik nap

Katamarán Suli tábor 2020. augusztus 17-21. negyedik nap

Katamarán Suli tábor 2020. augusztus 17-21. negyedik nap 2000 1330 Katamarán Suli

CSÜTÖRTÖK – Tomboló nyár, kánikula-közeli hangulat

Ez bizony az utolsó előtti napunk és a megszokott rutint már kívülről tudja mindenki. Így ma reggel még pontosabb a találkozást éltünk meg a kikötőben, hiszen ugye már mindenki ismeri a késés következményeit. Erősödtek is a legények a héten. A bemelegítő fűben ugrálással kombinált tornát ma Lili vezényelte le, majd a hajókhoz siettünk felszerelni.  Átismételtük elméletben a korábban tanultakat és azokat a csomókat tanultuk meg, amelyek elengedhetetlenek a vitorlázásban. A tízórait és a beöltözést követően pedig már vízre is szálltunk.

A szél délelőtt meglehetősen gyengécske volt, ám hála a mini katamaránok képességeinek, mégis tudtunk cirkálgatni, félszelezni, hátszelezni a pályán. Igyekeztünk minden kérést teljesíteni, ezért cserélgettünk legénységet. Többen borultak is, de ezúttal szándékosan, mert a szél nem tudott segíteni. Kissé megkésve kikötöttünk, és jöhetett a jól megérdemelt ebéd. Az ebéd ma frankfurti leves volt, amit túrós-tészta követett, az utóbbi nagyobb sikert aratott.

A csendes pihenőt most is tollaslabdával, pingponggal, focival, kézilabdával és kártyázással töltöttük el. Majd közösen gyakoroltuk ismét a négy alapcsomót, ami nélkül nincs Katamarán Suli.

Délutánra tovább melegedett az idő és némileg csendesedett a szél is. A délelőttihez hasonlóan minden hajóval vitorláztunk. A félszelezést cirkálás és hátszelezés követte ismét. Persze a délutánra is jutott bőven „egészségügyi borulás”, ezt kezdik megszeretni a leginkább, félelemnek nyoma sincs.

Minden nap véget ér egyszer, így volt ez a mai fincsi csütörtökkel is. Partra érve leszereltünk, és szépen elpakoltunk. A visszacsatolás után érzékeny búcsút vettünk egymástól. Holnap a tábor utolsó napja következik, melynek délutánján megmutatjuk a szeretteinknek, mit is tanultunk a héten.

Fotó: Nagy Lili

#KatamaránSuli
#TeamBlackJack
#FincsiCsütörtök

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!