Katamarán Suli tábor 2021. augusztus 16-20. ötödik nap

Katamarán Suli tábor 2021. augusztus 16-20. ötödik nap

Katamarán Suli tábor 2021. augusztus 16-20. ötödik nap 2000 1291 Katamarán Suli

A ma reggeli kikötőbe érkezés után szomorúan konstatáltuk, hogy Gabó ma a versenyzést választotta helyettünk, Nacra F18 flotta bajnokságon versenyez az olimpikon Vadnai Jonatán társaként. Az illem szomorkodásból hamar kizökkentette a csemetéket a Balázs és Marci koordinálta reggeli úszás.

A hajófelszerelés ma már remekül ment, és arra is adódott lehetőség, hogy mindenki azzal menjen vízre, akivel szeretne. A délelőtti vitorlázás során gyakoroltuk a cirkálást és a hátszelezést – abban a minimális szélben, ami kijutott a délelőttre. A szélerősséghez igazodva egy evezőversennyel zártuk a programot, amit ezúttal Máté és csapata, Lilla, Panna és Balázs nyert. Jutalmuk a Katamarán Suliban már megszokott pilóta keksz volt.

A mai nap egyik fénypontjának az ebéd bizonyult: ha valaki megkérdezte a héten, mi lesz az ebéd, az oktatói válasz mindig ugyanaz volt: leves és taláááán palacsinta. Ma megleptek minket és valóban palacsintát kaptunk egy kiadós babgulyás után. Nem sok morzsát hagytunk. (Egész héten nagyon finom volt az ebéd, köszönjük!)

A csendes pihenő után (ami ma is csak elnevezésében volt csendes, a valóságban pingpongozástól és kártyázástól hangos), a családtagokat vártuk a bemutatóra. A vízen a nebulók randevúzhattak szüleikkel, megmutatták, mit tanultak a héten, és a vitorlázás után néhány borulással is szórakoztatták a közönséget, hiszen nüansznyival sem volt több szél, mint délelőtt. Külön köszönjük a segítséget Csepregi György motorcsónak versenyző vezető úrnak, aki kisegített minket a szülők szállításában. (mert ugye Lovi pedig a Black Jack motorossal kíséri Nacra Falkát Balatonföldváron, ahol a Flotta Bajnokságon vesznek részt.

A szokásos pénteki díjkiosztó most sem maradhatott el, felvettük a kis kék pólóinkat, és meghallgattuk Rozsda és Marci méltató szavait. Átadtuk a Katamarán Suli okleveleket és a Magyar Vitorlás Szövetség akkreditációs füzeteit is. Haladó tábor lévén, volt, aki az első és volt, aki második szintre lépett a minősítési rendszerben.
Elkészítettük a hagyományos ugrófotót, majd könnyes búcsút vettünk a gyermekektől. Várunk vissza mindenkit legközelebb!

Köszönet illeti az eheti csapatot is: Gabót, Marcit, Balázst, Rozsdát és Katit.

A jövő héten kezdődik az idei szezon utolsó tábora, ami, reméljük, ugyanennyi izgalmas kalandot tartogat majd.

Fotó: Kati, Marci
Szöveg: Kati

#KatamaránSuli
#TeamBlackJack
#Topaz16
#Topaz12
#Nacra15

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!