Katamarán Suli tábor 2021. augusztus 23-28. első nap

Katamarán Suli tábor 2021. augusztus 23-28. első nap

Katamarán Suli tábor 2021. augusztus 23-28. első nap 2000 1546 Katamarán Suli

Elérkezett idei utolsó táborunk, annak is az első napja. Meg hát hogyan is kezdhetnénk a másodikkal 🙂

Nos tehát, szép számú lelkes fiatal érkezett hozzánk, és a mi legnagyobb szerencsénkre közülük csak ketten vannak, akik még nem jártak nálunk. Sajnos ezt a tapasztaltságot első napunkon nem sikerült kamatoztatnunk, hiszen az égiek elpártoltak tőlünk és a hajnalban érkezett hidegfront egész nap a fejünk felett kóricált, folyamatos esőt és erős szelet generálva. Persze nem szeretnénk, hogy már az első nap után bárki taknyos legyen és kiessen a sorból (hiszen a levegő és a víz is igen hűvös volt ma már) – így ma a parton maradás mellett döntöttünk.

Ettől függetlenül, a nap a megszokott rutin szerint zajlott – tábor szabályok tisztázása, ismerkedés, felszerelés kiosztás. Sort kerítettünk az elméleti tudás felfrissítésére is. Nagyjából ennyi is fért a délelőttbe mielőtt leültünk elkölteni az ebédet, ami ma zöldségleves volt és rántott csirke, rizzsel. Ebéd után a szokásos csendes pihenőben előkerült a ping-pong, tollas, foci, és egyéb kártyajátékok is.

Miután újabb csapadék hullám ért el minket így a terembe tereltük a fiatalokat és a Gabó által összeállított online kvíz elvégzése volt a feladat, amit 3 fős csapatokban végeztek el a srácok. Nem fért be mindenki a szobába, így addig a társaság másik fele pedig a borulás alapvető szabályait ismételte át, amit reméljük holnap már be is mutathatnak  normális időjárás esetén. A délután második felére aztán szerencsére kicsit alább hagyott az eső és ki tudtunk menni egy kis motorcsónak túrára.

Ennyi fért ma a napunkba, és persze a záró értékelés, amin a motoros száguldás elsöprő fölénnyel vitte a prímet. Szerencsére majdnem mindenki a vitorlázást hiányolta, úgyhogy reméljük holnap már ezt a fajta tudását is csillogtathatja a csapat.

Reméljük az időjárás is a kegyeibe fogad minket…

Fotó: Kati, Balázs
Szöveg: Lovi

#KatamaránSuli
#TeamBlackJack
#Topaz16
#Topaz12
#Nacra15

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!