Katamarán Suli tábor 2021. július 26-30. harmadik nap

Katamarán Suli tábor 2021. július 26-30. harmadik nap

Katamarán Suli tábor 2021. július 26-30. harmadik nap 2000 1330 Katamarán Suli

Ma tiszta égre és enyhe délnyugati szélre érkeztünk meg a kikötőbe. Ez pedig a gyerekeket is feldobta. A szél nagy pontossággal fúj ugyanonnét, ugyanúgy, mint az előző napokban.

Tapasztalt testnevelő tanár oktatónk Balázs vezetésével megtartott reggeli átmozgató tornát követően a újabb elméleti oktatás kezdődött. Átismételtük a manővereket, gyakoroltuk a csomókat és megbeszéltük a mai tervet. Botiék jóvoltából pedig péksütemény özön várt a csapatra.

A szél és a körülmények olyanok voltak, mintha csak a Karib-térségben lennénk. Félszeles gyakorlással kezdtünk. A halzolás már jól megy mindenkinek, ezért a fordulókat kezdtük el csiszolni. Eleinte itt-ott megakadt a kivitelezés, de végül mindenki ráérzett a dologra. Egy hatalmasra tűzött pályával minden haladási irányt gyakorolhattunk. Ezt Marcinak köszönhetjük, ez is tükrözi, mekkora tapasztalata is van pályarakásban is. A délelőtt végét versennyel zártuk, ahol a 16-osok között Jenci, Marci, Laci, Márk csapata, a 12-eseknél Anna és Joci csapata diadalmaskodott.

A mai ebéd igen sikeresnek bizonyult. A paradicsomleves zöme elfogyott. Szerencsére az ezt követő csirkecomb és rizs (céklával tálalva) is így járt oktatóink legnagyobb örömére.

Délután maradt az álomszél, ezért újabb tanulmányokba kezdtünk. A gennakerezést próbálgattuk több kevesebb sikerrel. Nem meglepő módon borulás is jutott mára, de jól kezelték a srácok ezeket a helyzeteket.

A verseny győzteseinek a hazánkban méltán világhírű pilótakeksz járt. A motivációs gyümölcs ma sem maradhatott el, ha már oly ügyesen helyt álltak a nebulók a feladatok végrehajtása során. A leszerelés is egyre gyorsabban megy, ráadásul tanítványaink segítenek is egymásnak ebben a műveletben.

A szokásos záró értékelés közben elmajszoltunk még némi müzlit, majd búcsút intettünk egymásnak – de csak holnapig! 😉

Fotó: Kati
Szöveg: Gabó

#KatamaránSuli
#TeamBlackJack
#Topaz16
#Topaz12
#Nacra15

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!