Katamarán Suli tábor 2021. június 21-25. ötödik nap

Katamarán Suli tábor 2021. június 21-25. ötödik nap

Katamarán Suli tábor 2021. június 21-25. ötödik nap 2000 1292 Katamarán Suli

Éjjel átszaladt a Balaton felett egy enyhe hidegfront, így némiképp frissebb levegő fogadott bennünket az utolsó nap reggelén. Szerencsére némi északi szél visszamaradt a front farhullámain, így délelőtt is jól szórakoztunk. A nap második felében megmutattuk a szülőknek a tanultakat, majd díjkiosztó keretén belül értékeltük és jutalmaztuk a heti teljesítményeket.

Péntek reggelre a Katamarán Suli tanítványai már cseppet lefáradtak és kissé meggyötörten érkeztek – csak nem mozgalmas hetünk volt?! Azért csak bevetettük reggeli ébresztő átmozgató gyakorlatainkat, bízva abban, hogy srácaink fejben is megérkeznek hozzánk. Hamarjában felszereltük a kis katamaránokat, letesztelve mindez, mennyire is önállóak ebben a jártasságban a gyerekek. Minden rendben volt a felszereléssel és a vízi manőverekkel is. A meglehetősen aktív délelőttöt követően az étkezésre helyeztük át a hangsúlyt. Az ebéd ma zöldségleves és húsos tarhonya volt. A csendes pihenőt hajószereléssel töltöttük, készültünk a bemutatóra.

Délutánra megérkeztek a szülők és a tervezett bemutatónkat az időjárás is megtámogatta. Öröm volt látni a szülők szemében a szeretettel teli büszkeséget – nagyon ügyesek voltak a srácaink a héten. De valljuk be, az időjárással is nagyon szerencsén volt, igazi karibi hetet tarthattunk. Volt olyan anyuka aki bőszeles vitorlát ragadott a mini katamarán fedélzetén, és akadt olyan apuka aki a hajó visszaállításban segédkezett. Érkezett nagyhajóval is szülői rajongó tábor, kiegészülve a Katamarán Suli hárommotorosával, igazi családi találkozót varázsoltunk az Alsóörs előtti vizekre. Persze idővel véget ért a vízi parádi, kikötöttünk, majd a szülőkkel közösen elpakoltunk.

Díjkiosztóhoz méltó módon a nebulókkal együtt Katamarán Suli pólót ötlöttünk és méltattuk a heti teljesítményeket. A Katamarán Suli a Magyar Vitorlás Szövetség által akkreditált intézmény, és ennek keretein belül minősítjük is tanítványainkat. Az oklevelek, a Black Jack makettek és a Katamarán Suli karkötők mellett kiosztásra került a heti külön díjunk is. Minden Katamarán Suli hetében megszavazzuk az „önmagához képest legtöbbet fejlődő tanítvány” címet, melyet egy LEGO katamaránnal jutalmazunk, ezt pedig most Ferkó nyerte el.

Köszönet jár a csemetéknek, akik hősiesen vették a forróságban az akadályokat. Elismerés jár Gabónak, Marcinak, Katinak és Balázsnak, akik szakszerűen is felelősségteljesen vezényelték le az ideg vidám heti táborunkat. Végül, de nem utolsó sorban hálásak vagyunk a szülőknek, hogy ismét ránk bízták legféltettebb kincsinket.

Szöveg: Gabó
Fotó: Kati

  Érdekelnek az új táborok, események?

  KÖVESS

  MINKET!

  Cím: 8220 Balatonalmádi, Neptun utca 13.
  Telefon : +36 30 555 91 69
  Email: nagy.r.attila@nanaboat.hu

  Jelentkeznél valamelyik táborunkba, eseményünkre? Töltsd ki az alábbi űrlapot!